Vi har kåret de beste og de verste advokatselskapene i 2018

Bildet er hentet fra prisutdelingen i 2017, da Schjødt-partnerne Camilla Skøie Mørkve, og Kristian Sjåtil (i midten) tok imot prisen for beste norske rådgiver, under utdelingen i London. Her sammen med konferansier Gyles Brandreth (helt til venstre), og MergerMarket-representanten Garcia Martinez (t.h.). Foto: Schjødt.

 

Advokatnytt kårer Schjødt til norges beste advokatselskap i 2018. Schjødt vinner fordi de scorer høyt på bade kundetilfredshet og omsetning. Simonsen Vogt Wiig/Deloitte er de som scorer aller høyest blandt de store selskapene på kundetilfredshet. 

Ole Strøm

Publisert:25.12.18 17:55

  • Den store overraskelsen er Thommesen, som på grunn av dårlige tilbakemeldinger fra kunder, er helt nede på en 12. plass. 

  • Ræder kommer desidert svakest ut, etter å ha lavest omsetning og svake tilbakemeldinger. De svake tilbakemeldingene kommer ofte i forbindelse med at de representerer flere parkeringsselskaper.

  • Hjort DA har den mest negative utviklingen i forhold til kundetilfredshet, etter et år preget av interne konflikter.

  • Haavind har den mest positive utviklingen av alle selskaper, fra i fjor.

 

Her er listen over hvordan de 20 selskapene i Norge med høyest omsetning i 2017 scorer i forhold til tilbakemelding fra kunder.

Utregning: Karakterene på Google Facebook går fra 1 til 5 (hvor 5 er høyest). Man får 0,1 poeng ekstra for hver 100 million man hadde i omsetning. Sum er disse poengene lagt til sammen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ønsker du å lese listen over topp 100 i verden - klikk her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og bli oppdatert på neste artikkel. I neste artikkel har vi "Pentestet" sikkerheten hos de 20 største advokatfirmaene i Norge. Kun tre selskaper bestod. ​

Finner du noen feil - eller har innspill til hvordan den gjøres bedre? Vi er flinke, men ikke ufeilbarlige... Kontakt oss på post@advokatnytt.com

SIGN UP AND STAY UPDATED!

© 2023 by Talking Law.